Ympäristö

Jälki ja tunteet – siivoustyö on intohimomme.

SAN-Palveluilla kannamme vastuun ympäristöstämme. Olemme valinneet yhteistyökumppaniksemme alan globaalin markkinajohtajan Sealed Airin ja käytämme työssämme sen korkealaatuisia Diverseyn pesuaineita ja -välineitä sekä TASKI-koneita. Käsipyyhe ja -paperi sekä jätepussitoimittajamme on luotettava JV-Teknopalvelu Oy Kouvolasta, joka yli 20 vuoden kokemuksellaan takaa joustavat ja nopeat tavarantoimitukset suoraan asiakaskohteisiimme.

Veden ja pesu-aineen käyttöä on pyritty määrätietoisesti vähentämään ympäristövaikutusten vähentämiseksi ja  käytämme mikrokuituisia moppeja ja pyyhkeitä. Puhdistusaineiden annostelussa käytämme annostelijoita tai annostelukorkkeja, jotka takaavat oikean annostelun ja vähentävät siten osaltaan ympäristökuormitusta.

Lattioiden puhdistuksessa käytämme yhdistelmäkoneita, jotka ovat tehokkaita ja pidentävät pintamateriaalien ikää ja vähentävät suursiivoustarvetta, jossa muutoin joudutaan käyttämään vahanpoistoaineita ja vahoja. Ylläpitosiivouksessa käytämme hoitavia aineita vahojen sijaan. Jokaisessa kohteessamme on palvelukuvaus, jossa on tarkat ohjeet työn suorittamiselle ja erityiset asiakaskohtaiset ohjeet mm. jätteiden lajittelusta sekä tilojen valaistuksesta.

Siivoojien työalueita suunniteltaessa huomioidaan siirtymiset kohteesta toiseen niin, että työkohteet sijaitsevat mahdollisimman lähekkäin. Näin vähennämme turhaa ajamista ja siten myös ympäristönkuormitusta.