Puhtaan jäljen jättiläinen – meillä on asennetta.

SAN-Palvelut Ky on 2009 perustettu siivouspalvelualan yritys, joka tuottaa siivous- ja toimitilapalveluita Päijät-Hämeen, Kouvolan ja pohjoisen Uudenmaan alueella. Yrityksen tavoitteena ovat pitkäaikaiset sopimusasiakassuhteet, jotka perustuvat hyvään ja luotettavaan palveluun. Asiakaskuntamme koostuu yrityksistä, yhteisöistä ja yksityisistä asiakkaista. Yrityksemme henkilöstö koostuu n. 80 eri osa-alueiden ammattilaisista.

Etsimme jatkuvasti ammattitaitoiseen ja palveluhenkiseen työyhteisöömme lisävahvistusta sinusta, joka omaat positiivisen asenteen ja hyvät asiakaspalvelutaidot. Olet motivoitunut ja halukas palvelemaan asiakkaitamme iloisella ja reippaalla mielellä.

Tarjoamme sinulle sinulle iloisen työympäristön, itsenäisen työn, tukea ja koulutusta työtehtävissäsi.

Etsimme siivoojia

Oletko ahkera ja tunnollinen siivousalan ammattilainen? Haluatko tehdä työtä, jolla on merkitystä? Täytä oheinen hakemuslomake, paina Lähetä-nappia ja me otamme sinuun pikimmiten yhteyttä. Merkitse hakemukseen myös haetko työpaikkaa Heinolan, Kouvolan, Lahden vai Pohjois-Uudenmaan (Mäntsälä – Järvenpää – Tuusula) alueelta.

 

Hakemuslomake