Jäljetöntä laatua – ylitämme asiakkaiden odotukset.

SAN-Palvelut pystyy tarvittaessa huolehtimaan mm. suurten teollisuusyritysten, hotellien ja tavaratalojen puhtaanapitotarpeista ollen samanaikaisesti sopivan
kokoinen myös pienyrityksille, toimistoille ja kiinteistöyhtiöille.

Vierestä voit lukea mitä nykyiset asiakkaamme meistä sanovat!

Lumon Oy

”Yrityksellämme on useita, erilaisia siivottavia kohteita: tehdastuotantotilat sekä myynti- ja konttoritilat. Koko puhtaanapitomme hoituu SAN-Palvelujen kautta. Kiinnitimme jo viisi vuotta sitten SANia valitessamme huomiota heidän puhtaustasoonsa – se on aivan omaa luokkaansa. SANilla on myös erinomainen palvelunopeus. He pitävät jatkuvasti puhtaustasostamme huolta ja tekevät yritykseemme säännöllisiä tarkastuskäyntejä. Henkilökuntamme antaa SANille erityistä kiitosta siitä, että siivoojamme ovat pysyneet samoina. He ovat kuin osa omaa henkilökuntaamme. Suosittelen SAN-Palveluja lämpimästi muillekin.”

Tekninen avustaja Jarmo Mäkelä, Lumon Oy, Kouvola

Tuusulan uimahalli

”Uimahalli on siivoukselle erityiskohde, sillä hygieniamääräyksemme ovat tiukat. Tämä vaatii siivouspalvelulta asiantuntemusta ja erinomaista asennetta. SAN-Palvelut vastaa näihin vaatimuksiin täydellisesti. SANin siivoojat ja työnjohto ovat ammattitaitoisia ja vastuuntuntoisia ja he tietävät, mitä tekevät. Henkilöstö ei vaihdu, joten tieto ja taito pysyvät tallessa. Suosittelen SAN-Palveluja myös muille.”

Uimahallin esimies Pasi-Jussi Hyytinen, Tuusula

K-Citymarket Laune, Lahti

”SANPalveluissa hinta ja laatu ovat kohdallaan. Olemme olleet palveluun tyytyväisiä. Suosittelen.”

Kauppias Mikko Puhakka, K-Citymarket Laune, Lahti